Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Париж - місто кохання! Чи правда це насправді?






Париж - місто кохання! Чи правда це насправді? Ми вирішили знайти найромантичніші місця цього красивого міста. Ось кілька причин, чому Париж зачаровує нас - особливо закоханні пари.

1. Через Ейфелеву вежу

Яке Ейфелева вежа має відношення до любові? Ви дізнаєтеся, тільки опинившись віч-на-віч перед цією спорудою! Досить просто дивитися на цей унікальний орієнтир, щоб зануритися в романтичний настрій. Не дивно, що було стільки пропозицій руки і серця, зроблених тут. Вид цієї монументальної споруди особливо прекрасний після сутінків - коли Ейфелева вежа освітлена дивно і незвично: 20 000 маленьких лампочок по черзі спалахують протягом 5 хвилин щогодини. Романтика для естетів - вечеря для двох в Турі Ейфелі. Ресторан знаходиться на 1-му поверсі Ейфелевої вежі.

2. Через вогні

Це місто - не просто Ейфелева вежа, яка купається в морі вогнів вночі - це весь Париж. Безпосередньо перед настанням ночі ви неодмінно повинні побачити неповторний захід на Понт де Артс. Вулиця Тис-Брідж славиться своїми 'любовними замками'.

Гуляти по Парижу пішки або на човні? У нічної прогулянки по Парижу є абсолютно особлива чарівність, як втім і у річковій прогулянці по річці Сені. На човні ви можете побачити такі пам'ятки, як Нотр-Дам і Лувр. На деяких судах є можливість навіть щільно підкріпитися в місцевому ресторанчику під час поїздки. Детальну інформацію про ці поїздки на човнах можна знайти на сайті більшості готелів Парижа.

3. Через "любовні замки"

Вулиця Pont des Arts перетинає вулицю Quai du Louvre на правому березі Сени і по праву є одним з найромантичніших місць в Парижі. Чому? Оскільки до недавнього часу тисячі пар поклялися в їх вічному коханні саме на цьому місці - за допомогою 'любовних замків'. Незліченні кількість цих замків було приєднано до огорожі моста; спочатку їх було так багато, що міська адміністрація була змушена видалити частину з них, так як міст міг не витримати такого відчутного «приросту» до своєї конструкції. Проте до цих пір багато закоханих приїжджають сюди, щоб покластися в нескінченній любові один одному.

4. Через їжу

Париж дарує туристам не тільки естетичне, але і гастрономічне задоволення. Шлях до наших сердець лежить через шлунок- і ніхто не знає цього краще, ніж французи! Франція - справжній рай для будь-якого, хто любить їсти і знає толк в високій кулінарії. Французи - справжні майстри кулінарного мистецтва, особливо коли справа доходить до солодких страв. Ви знайдете численні кондитерські буквально на кожній вулиці і зможете побалувати себе цим солодким задоволенням. Прихильниця Facebook Дора Л. рекомендує вибагливим ласунам кондитерську Carette (на Площі Вогезов), де подають приголомшливу каву і саме чудове мигдальне печиво. Мигдальне печиво - типово французьке безе, зроблене з меленого мигдалю; тістечка представлені на прилавках у всіх можливих кольорах.

5. Оскільки «Я тебе люблю»

Найкрасивішу пропозицію в світі було увічнено на 311 різних мовах в Парижі на вулиці Mur des je t'aime. Стіна любові обов'язкова до перегляду для всіх закоханих, які відвідали Париж. Розроблена художниками Фредеріком Берон і Клер Кіто, стіна перебуває на площі Place des Abbesses на Пагорбі Монмартра. Холм Монмартра - найвище природне піднесення в місті; його висота від рівня моря становить 130 метрів і з нього відкривається прекрасний вид на Париж.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все