Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Що подивитися в Норвегії?






Родина безстрашних, грізних вікінгів, сьогодні приваблює тисячі туристів з усього світу. Мандрівники приїжджають сюди, щоб зробити морську прогулянку по фіордах, помилуватися північним сяйвом, пройти Дорогою тролів і зробити неймовірної краси фото.

Що потрібно знати про Норвегію?
Перш ніж купити тур важливо не тільки скласти програму того, що подивитися в Норвегії, а й подбати про наявність грошей на екскурсії, харчування, сувеніри. У країні високі ціни навіть за європейськими мірками. Наприклад, вечеря в ресторані середнього класу обійдеться в 30-40 USD на одного, а проїзд в транспорті коштуватиме 7 USD. Оскільки багато визначних пам'яток знаходяться за межами міст, мандрівники воліють орендувати автомобіль. Середня вартість добового прокату становить 100 USD.

Якщо ви ще не вирішили куди з'їздити в Норвегії, пропонуємо ознайомитися з найбільш популярними туристичними місцями.

Ганзейська набережна Брюгген
Берген - мальовниче містечко, який приваблює мандрівників дивовижною по своїй красі Ганзейскою набережною Брюгген. Вона входить до списку культурної спадщини ЮНЕСКО. Саме тут в XI столітті побудували перші будинки Бергена. Однак протягом кількох століть вони були повністю знищені пожежами. Завдяки старанням архітекторів, за кресленнями, збереженим в архівах, вдалося звести нові будівлі, повністю передають стиль перших будівель. Сьогодні туристи приїжджають сюди помилуватися унікальною архітектурою і зробити панорамне фото міста. Крім того, з Бергена зручно добиратися до Язика Троля, скелі Прекестулен і іншим визначним пам'яткам.


Язик Троля
Багато туристів, читаючи в путівниках що цікавого в Норвегії, звертають увагу на опис кам'янистого виступу в горі Скьеггедаль, який отримав назву Язик Троля. Розташований на висоті 700 м над озером Рінгедалсватн, він дозволяє мандрівникам помилуватися чудовою панорамою і зробити екстремальні кадри неймовірної краси.

Прекестулен
Прекестулен - величезний стрімчак, який піднімається на висоті 604 м над Люсі-фьордом. Вважається, що скеля утворилася 10000 років тому в результаті сходження льодовиків. У 70 км від Прекестулен розташована ще одна цікава пам'ятка - круглий камінь Кьерагболтен, який «застряг» в ущелині над фьордом.

Парк скульптур Вігеланда
Не знаєте що відвідати в Норвегії крім природних пам'яток? Зверніть увагу на парк Вигеланда в Осло. Крім прогулянки по зеленим алеях, ви зможете познайомитися з творчістю відомого скульптора Густава Вігеланда. Тут знаходяться 227 його робіт, кожна з яких наповнена глибоким змістом і є алегорією певної емоції або стану людини. Головний шедевр парку - скульптура «Моноліт», висотою 14 м.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все