Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Лайфхаки Лондона: 10 порад туристам






Подорож в британську столицю - задоволення не з дешевих. А на додачу до високих цін туристів ще й нерідко намагаються обдурити. Як заощадити на проїзді в метро і навіть на таксі, де безкоштовно випити, перекусити і отримати знижку на столичні пам'ятки - зібрали 10 порад, які неодмінно стануть в нагоді туристам в Лондоні.

1. Щоб заощадити на проїзді в лондонському транспорті, придбайте карту Oyster. Нею ви зможете розплачуватися в автобусі, метро і трамваї. Такий спосіб оплати набагато вигідніше, ніж купувати одноразові або одноденні квитки.

2. Якщо ви плануєте відвідати столичні пам'ятки, купити квитки радимо заздалегідь і через Інтернет. В цьому випадку поїздка на London Eye або відвідування театрів обійдеться вам на пару фунтів дешевше.

3. Якщо ви змерзли і хочете зігрітися чашечкою чогось гарячого, загляньте в супермаркет мережі Waitrose. Їх програма лояльності пропонує своїм відвідувачам безкоштовний чай або каву. Причому для цього вам не потрібно здійснювати у них ніяких покупок. Нехай зекономлені пара фунтів це і не так багато - зате приємно.

4. У Лондоні чимало місць, звідки можна спостерігати відмінну панораму міста. За вражаючим видом можна піднятися на вершину хмарочоса The Shard або монумента в пам'ять про Великий лондонський пожар. Але за відвідування цих пам'яток вам необхідно буде заплатити до 20 фунтів. Якщо ж ви хочете споглядати Лондон абсолютно безкоштовно - замовте візит в сад Sky Garden. Відкривається звідси панорама всього міста вас однозначного вразить.

5. Безкоштовно випити в британській столиці можна не тільки чаю або кави. Скачайте на свій мобільний спеціальні додатки (на кшталт Drinki App або Match Pint) і насолоджуйтеся безкоштовним коктейлем або пивом в лондонських закладах. З вас в цьому випадку - тільки чек ін.

6. Якщо вам необхідно запастися продуктами, вирушайте на столичні ринки на кшталт Borough Market. В цьому випадку і покупки обійдуться дешевше, і продегустувати можна все, що вам потрібно і не потрібно.

7. Подорожуючи по місту, крім традиційної карти метро використовуйте пішохідну. Деякі станції розташовані настільки близько один до одного, що краще подолати цю відстань пішки.

8. В особливо жвавих районах столиці будьте пильні і тримайте цінні речі при собі. Також не варто надягати на себе всілякі куплені в Лондоні сувеніри (на кшталт футболок або сумок з написами I love London), адже тим самим ви дасте шахраям сигнал, що ви турист, а значить, приїхали витрачати гроші.

9. Якщо у вас немає гострої необхідності подорожувати в метро в годину пік (в будні дні з 6:30 до 9:30 і з 16:00 до 19:00), краще утримайтеся від поїздок, адже проїзд у такому випадку обійдеться вам трохи дорожче.

10. Таксі в Лондоні - задоволення не з дешевих. Якщо ж ви все-таки вирішили пересуватися з комфортом, деякі служби пропонують вигідні умови. Наприклад, при першому замовленні машини в службі Kabbee надається знижка в 10 фунтів.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все