Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Топ-6 райських місць, куди можна втекти від метушні і стресу






Останнім часом багато людей (особливо ті, чія робота не прив'язана до якогось певного місця) замислюються про те, щоб перебратися на деякий час в який-небудь відокремлений куточок, де можна буде привести свої думки і нерви в порядок. За словами психологів, для більшості жителів мегаполісів стали актуальні різні практики, пов'язані з самопізнанням, тому вони хочуть не просто переключитися від суєти і проблем великого міста, а переосмислити своє життя і зрозуміти, в який бік їм рухатися далі. 

Панама
Якщо ж ви хочете загубитися в безлюдних місцях і на якийсь час забути про блага цивілізації, тоді вирушайте на Перлові острова. У 30 кілометрах на захід від материкової частини Панами знаходиться прекрасний архіпелаг у Тихому океані, де колись видобували величезна кількість перлів, а до цього - могутні пірати ховалися від гніву влади. Зараз це місце облюбували не тільки місцеві жителі, а й ті нечисленні туристи, які цінують єднання з природою і спокійне розмірене життя. До речі, саме тут знімали три сезони серіалу «Залишитися в живих», тому у прихильників проекту буде можливість побачити (і відчути) ці вражаючі місця, де доводилося виживати людям, що потрапили в автокатастрофу.

Марокко
Якщо ви в душі відчуваєте себе серфером і не можете жити без шуму прибою і хвиль, розрізають морський берег, тоді вам точно припаде до душі село Аурір, розташована на березі Атлантичного океану. Саме там, в оточенні бананових плантацій, можна привести в порядок тіло і дух: приборкати хвилю, розучити різні асани, знайти гармонію і умиротворення. Крім того, можна познайомитися з місцевими традиціями і надихнутися життям казкового і яскравого Сходу з його чудовими квітучими садами і чарівними ароматами.

Індія
Здається, що не залишилося вже таку людину, яка б не чула про чудодійну атмосферу Гоа. Бувалі мандрівники підтверджують, що це саме те місце, де можна пізнати повний «дзен» і знайти свій сенс життя. Саме в Індії з'явилася практика йоги і, як наслідок, сотні йога-ретрітов, які вважають, що возз'єднання з природою допомагає налаштувати гармонійні відносини зі світом і сконцентруватися на своєму душевній рівновазі. Багато, приїхавши туди одного разу, потім повертаються знову і знову, або переїжджають туди остаточно.

Данія
Людям, які мріють знайти справжній райський куточок незайманої природи, рекомендуємо відправитися в Борнхольм - мальовничий острів в Данії, розташований недалеко від Копенгагена. Балтійське море з білосніжними піщаними пляжами, стрімкі скелі і заспокійливі листяні ліси не залишать байдужими жодного романтика. Саме тут можна присвятити час собі і своїм бажанням, забувши про про всі проблеми і неприємних особистостях.

Чехія
Ті, хто вперше потрапляють в Ческі-Крумлов - містечко в чеській провінції Богемія -, з подивом відзначають, що саме в цьому населеному пункті, що нагадує один великий середньовічний замок, час немов зупиняється і у вас створюється відчуття, що ви потрапили в казку. І дійсно, варто лише закрити очі, як тут же малюється картина, як по мощення вулицями містечка пересувалися лицарі, а дами з балконів кидали ніжні квіти, прихильно приймаючи залицяння відважних кавалерів. Регулярно проходять тут ярмарки в стилі епохи Ренесансу, а також незрівнянний Фестиваль троянд довершують картину. Ну а для любителів рафтингу тут теж знайдеться ідеальний майданчик - річка Влтава.

Італія
Ті, хто вважають, що в цій сонячній країні можна тільки радіти й дегустувати традиційні страви, не бачили іншу частину Італії, де можна розслабитися і забути про суєту. Всім, хто мріє позбутися від стресу, рекомендуємо відправитися на озеро Орта, звідки відкриваються приголомшливі види на передгір'ї Альп і село Куарна-Сопра, населення якої становить близько 300 осіб. Саме в цьому гірському місці можна «перезавантажитися», зайнятися йогою, почати писати картину або книгу - всім тим, що зробить вас по-справжньому щасливим. А неймовірна італійська кухня і дружелюбність місцевих жителів змусять вас згадати про те, що ви знаходитеся в одній із самих життєрадісних країн світу, де кожен може знайти розвагу до душі.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все