Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Від заходу до світанку: 5 європейських міст для любителів нічного життя






Якщо ви хочете забути про сірі будні, холод і сезонну депресію, тоді наша добірка буде дуже доречна. Ми вибрали кілька актуальних напрямків для тих, хто готовий поринути з головою у вир яскравого нічного життя, як слід повеселитися і насолодитися кожним моментом.
 

Берлін, Німеччина
Згадуючи всю суворість (навіть якусь манірність) німецького менталітету, складно навіть уявити, що в цій країні можна відпочити (і пошуміти), як слід. Однак це дійсно так. У Німеччині можна знайти безліч нічних клубів самого різного рівня і надихнутися тими вечірками, які там влаштовують.

Рекордсменом за кількістю подібних розваги є, звичайно ж, Берлін, який по праву вважається притулком різних музичних культур (рок, електро-поп, андеграунд і інші), проте основним популярним напрямком, яке можна почути практично з кожного динаміка, залишається техно. Тільки врахуйте, що гламур і пафос тут не в честі, тому підготуйтеся як слід. А поки будете чекати чергу в один з найпопулярніших закладів міста, мрію для будь-якого тусовщика - клуб Berghain, який розташований в будівлі колишньої електростанції, насолодіться неймовірною атмосферою, вибуховими коктейлями та запальними виступами кращих діджеїв країни. Час пройде непомітно, і ви зарядитесь новими емоціями і враженнями, якими потім поділіться з друзями і близькими.

Барселона, Іспанія
Барселона славиться не тільки шедеврами Антоніо Гауді, але і різноманітними варіаціями нічних розваг: від прибережних клубів і веселих барів до модних арт-просторів, де можна послухати якісну музику від знаменитих виконавців. Найбільш вражаючі вечірки з танцями і приголомшливими видами на море чекають вас в клубі Eclipse Sky Bar, який виглядає як вітрило і розташовується на верхньому поверсі готелю W. А тим, хто засумував за даним бесбашенному веселощів, рекомендує вирушати просто в клуб La Fira, по всій будівлі якого розвішені криві дзеркала, що допомагають вам подивитися на ситуацію під іншим кутом.

Амстердам, Нідерланди 
Це місто дійсно може називатися мало не головною європейською столицею гучних вечірок і розваг. Потрапляючи сюди вперше, розумієш, що тут панує своя особлива атмосфера і люди тут практично не сплять ні вдень, ні вночі, незалежно від пори року - тут щодня проходять десятки концертів, заходів, шоу-програм, дискотек і всюди потрібно встигнути побувати. Щоб перейнятися атмосферою, радимо відвідати найстаріший клуб Escape, що вміщає близько 2000 чоловік і вважається одним з наймодніших місць Амстердама. Також загляньте в Paradiso - відомий клуб, в будівлі якого раніше знаходилася церква, а тепер тут проходять концерти світових зірок.

Будапешт, Угорщина
Чомусь більшість туристів впевнені, що Будапешт - спокійне романтичне місто, де затишно себе будуть почувати лише закохані парочки, а всім іншим доведеться чекати, коли почнеться грандіозний музичний фестиваль Sziget і можна буде «пошуміти». Однак всі, хто дійсно вміє веселитися, знають, що в цьому місті ніколи не сплять і завжди можна знайти розвагу і заклад до душі - від старовинних пабів, якими і прославився місто, до пафосних нічних клубів. Наприклад, рекомендуємо заглянути в А38 - мабуть, найпопулярніше заклад Будапешта, яке, до речі, неодноразово отримувало звання «Кращий нічний клуб світу». Тут ви зможете знайти великий танцпол, затишний ресторан, популярних виконавців і богемне публіку. З упевненістю можна сказати, що нудьгувати в цю ніч вам точно не доведеться. А тим, кому цікаво комуністичне минуле міста, радимо відвідати Szimpla kert - руїни паб, де можна знайти відмінне пиво або щось міцніше.

Антверпен, Бельгія
Хто вважає, що Бельгія - занадто нудно і старомодно, може заглянути в Антверпен. Це місто буде цікавий не тільки для тих, хто звик підкорювати танцполи, а й для любителів приємно провести час в компанії друзів за чашкою чогось такого.

В Антверпені на кожному кроці можна зустріти знамениті бельгійські паби з сотнями видів пива та інших вражаючих місцевих напоїв. Але якщо вже без музики вам життя не миле і душа проситься в танок, тоді ви можете знайти місця, де вам вдасться і потанцювати, і послухати джаз або найсучасніших ді-джеїв, а потім просто відпочити в тихому лаунже. Любителів вечірки однозначно зацікавить Cafe d'Anvers - один з найвідоміших клубів, розташований в будівлі, де колись знаходилося складське приміщення, тому власники закладу зберегли в інтер'єрі простір, кам'яні стіни, балки та іншу «складську» атрибутику. А ось любителям поговорити рекомендуємо заглянути в Kulminator -знаменітий паб з більш ніж 700 видами пива. Тут завжди панує весела атмосфера і вас оточують щасливі доброзичливі люди.

 



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все