Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Як не посваритися в подорожі: 8 секретів спільної відпустки






Як стверджують психологи, спільна подорож - то ще випробування, яке витримують далеко не всі пари. Причиною сварки може стати будь-яка дрібниця: не те місце в літаку, запізнення або затримка рейсу, та просто банальна втома, - і все, далі глибока образа і нерозуміння. Щоб не поповнити сумну статистику, а також не допустити того, щоб ваша відпустка була безнадійно зіпсована, зверніть увагу на ці поради, які допоможуть вам подолати труднощі і зберегти відносини.


Заздалегідь сплануйте свій бюджет
Ще до того, як почнете купувати квитки і шукати готелі, домовтеся про те, яку суму ви готові витратити на подорож, чи буде це ваш загальний бюджет або кожен витрачає свої кошти. Також визначте ту щоденну суму, на яку ви плануєте жити. Щоб потім не вийшла неприємна ситуація, коли ви розраховували на одне, а ваш обранець раптом вирішив економити.

Знаходьте час на себе
Спільна відпустка не передбачає того, що ви всі 24 години будете проводити разом. Навіть якщо ви дуже закохані одне в одного, необхідно домовитися про певні дні (або годинах), які ви будете присвячувати лише собі. Не важливо, це буде шопінг, прогулянка по місту, відвідування якихось пам'яток або читання улюбленої книги в парку. Якщо у кожного буде достатня кількість вільного часу, то це піде лише на користь вашим відносинам.

Не намагайтеся оглянути всі визначні пам'ятки в перший же вечір
Поширена помилка багатьох мандрівників, коли вони за одну поїздку (або навіть за один вечір) намагаються охопити максимум: і море, і музеї, і шопінг, і огляд цікавих місць. У підсумку це призводить до того, що обидва партнери втомлюються і починають зриватися один на одному. Запам'ятайте золоте правило: краще менше, та краще.

Залишайте час для веселощів
Частіше згадуйте про те, що ви поїхали у відпустку, щоб розважатися. Тому відкиньте всі сумні думки і залиште з'ясування відносин на потім. Насолоджуйтесь відпочинком і один одним. Уявіть собі, що у вас настав медовий місяць, і ведіть себе відповідно. І тоді, можливо, до того моменту, коли ви повернетеся додому, ви по-новому будете дивитися на вашого партнера і ваші відносини.


Беріть тільки ручну поклажу
Подумайте, чи дійсно ви хочете всюди тягатися з важким чемоданом лише тому, що там зібрано кілька комплектів одягу, які ви хочете вигуляти? Насправді ви будете почувати себе набагато комфортніше і впевненіше, якщо у вас буде маленький чемодан і компактний рюкзак. Тоді ви не будете залежати від камери схову, якщо раптом вирішите трохи змінити маршрут і відправитися в інше місто.

Дізнайтеся, що доставляє дискомфорт вашому обранцеві
Скажімо, якщо ви не мислите себі життя без літаків, а вашого коханого пересмикує від однієї згадки про польоти, тоді, можливо, варто переглянути свої маршрути і заздалегідь домовитися про те, як ви будете добиратися до місця відпочинку. Можливо, вам припаде до душі романтична поїздка на поїзді або, скажімо, морський круїз по Середземному морю, навколо Європи. Головне, щоб вам двом це доставляло однакове задоволення.

Вмійте домовлятися один з одним
Не забувайте, що відпустка не тільки у вас, але і у вашої другої половинки, тому не слід пиляти свого обранця або, що ще гірше, ходити поруч з ним з такою особою, немов вас нічого в цьому житті вже не цікавить. Навчіться поступатися один одному, і тоді ви побачите: ваша подорож буде ще краще, ніж ви його запланували спочатку.

Разом долайте труднощі
Негаразди трапляються у кожного, тому не варто впадати у відчай і  в депресію. До того ж разом вам буде простіше впоратися з будь-якою проблемою, і, як запевняють психологи, пошук рішень лише зміцнює відносини в парі і дає можливість поглянути на людину по-новому (як він себе веде в стресовій ситуації, наприклад).



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все