Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Як заснути в літаку: 5 перевірених способів






Якщо за службовим обов'язком вам доводиться часто подорожувати, але ви ніяк не можете розслабитися в літаку, то довгі перельоти здадуться вам справжнім кошмаром. Щоб не відчувати себе абсолютно розбитими і втомленими після подібного випробування, необхідно навчитися повністю абстрагуватися від того, що відбувається і спробувати заснути. Дотримуючись наших простих порад, ви зможете миттєво засипати, тільки-но опуститесь на своє крісло.

1. Вибирайте місця біля вікна і в кінці літака. Якщо ви не хочете, щоб поруч сидячий пасажир постійно вас відволікав своїми ходінням в туалет, тоді заздалегідь бронюйте місце поруч з вікном. Також можна спертися на стінку біля ілюмінатора і розслабитися. До того ж, згідно зі статистикою, пасажири з дітьми вибирають місця на початку літака, тому якщо ви не хочете всю дорогу слухати дитячий плач, тоді вибирайте місце в хвості.

2. Включайте улюблену музику. Вчені довели, що музика благотворно впливає на наш організм і допомагає зняти напругу. Тому заздалегідь складіть плейлист з улюблених треків і не забудьте захопити навушники. Спокійний політ вам забезпечений!

3. Чи не наїдайтеся перед і під час польоту. Дієтологи запевняють, що щільні перекушування не дозволять вам відразу заснути. Організм буде зайнятий переварюванням їжі і навряд чи відреагує на ваші спроби відпочити під час польоту. Тому обмежтеся дієтичними стравами, легким салатом або фруктами.

4. Випийте склянку прохолодної води. Медики звертають увагу на те, що якщо випити холодної води, з'їсти морозиво чи дуже охолодженим йогурт, то можна обдурити свій організм і налаштувати його на тривалий сон.

5. Зіпріться на відкидний столик. Автори масштабного дослідження, опублікованого в медичному виданні New England Journal Of Medicine, з'ясували, що якщо нахилитися вперед, то серцевий ритм сповільниться автоматично. Тому якщо хочете скоріше заснути, то просто використовуйте відкидний столик в якості опори. Можете зверху покласти ще надувну подушку - і тоді ви точно зможете відпочити з комфортом.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все