Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Путівник по селфі: 5 міст Європи, де виходять неймовірні фото






Для тих, хто не розлучається зі своїм смартфоном і готовий годинами вибудовувати ракурс заради ідеального кадру, ми зібрали найкрасивіші міста Європи, в яких виходять неймовірні знімки. Вам залишиться лише вибрати напрямок і відправитися назустріч пригодам.

Амстердам
Неймовірне європейське місто з розвиненою велосипедною інфраструктурою, тому пересуватися по ньому слід виключно за ідеальним доріжках на велосипеді-тандемі. У спеціальних пунктах прокату ви можете вибрати двох і триколісні транспортні засоби всіх кольорів і конфігурацій. Щоб «наклацати» якомога більше цікавих знімків, почніть свою прогулянку від квіткового ринку, потім прокотитеся на кораблі по мальовничих незліченних каналах Амстердама, також неодмінно прогуляйтеся від моста до моста через канали та річку Амстел, а завершите свій день романтичним позування на тлі казкових  будиночків, які виглядають настільки нереально, що точно нікого не залишать байдужими.

Рим
«Вічне місто» теж гідний того, щоб внести його в свою колекцію найбільш підходящих місць, де виходять неймовірні знімки. Почніть свою «фотополювання» з древнього Колізею до просувайтеся до пагорба Зодіаку. Також не забудьте зробити кілька знімків на тлі знаменитого фонтану «Твері», зустріти захід на одній з наймальовничіших панорам «Джаніколо», прогулятися по Елієв мосту, потім спуститься до річки і помилуватися на величний Замок Святого Ангела.

Париж
Архітектура міста «всіх закоханих» настільки прекрасна, що можна спокійно дістати свій фотоапарат і позувати практично біля кожного кута - кожен знімок буде гідний захоплення. Ви, звичайно, можете зробити кілька «чергових» кадрів біля Ейфелевої вежі, проте ця пам'ятка поступово перестає бути найголовнішою, віддаючи пальму першості, наприклад, того ж мосту Мистецтв, який був побудований за замовленням Наполеона в 1801 році. А взагалі просто походіть по вулиці і відчуйте себе трохи місцевим жителем.

Прага
Як тільки ви потрапите в це місто, відразу ж вирушайте на Карлів міст, де можна, по-перше, загадати бажання, яке неодмінно збудеться, а по-друге, зробити приголомшливі панорамні знімки. Потім не поспішаючи вирушайте гуляти вулицями чеської столиці, попутно звертаючи увагу на мальовничі будинки і замки, загляньте в один з двориків Старого королівського палацу, пройдіться по його залах і насолодитеся видом з вікон королівських покоїв.

Брюгге
Цей бельгійське містечко змусить вас відчути атмосферу Середньовіччя і зануритися в часи прекрасних дам і відважних лицарів. Туристів тут не так багато, тому ніхто не завадить вам насолодитися поїздкою. Побродите по брукованих середньовічних вуличках, сфотографуйте на тлі численних каналів, які нітрохи не поступаються венеціанським, влаштуйте пікнік на лавочці біля озера «Любові», а також загляньте в музей шоколаду.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все