Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Пересадка в аеропорту: чим зайняти дитину?






Подорожувати з дитиною непросто, тим більше, якщо має бути не прямою рейс, а з пересадкою. Малюки не звикли до довгих годинах очікування і поневірянь у пошуках чогось цікавого, а шопінг може їх захопити лише ненадовго. Які розваги для дітей є в популярних для стикування аеропортах, щоб пересадка для маленьких дослідників стала окремим захоплюючим пригодою.

Познайомитися з життям аеропорту
Міжнародні аеропорти Відня, Мюнхена, Франкфурта-на-Майні і Цюріха пропонують гостям захоплюючі оглядові екскурсії. На них ви зможете показати дитині, як працюють різні служби аеропорту, як відбувається завантаження і розвантаження багажу, звідки літаки вирулює на зліт і багато іншого. Причому у Франкфурті-на-Майні можна вибрати прогулянку по смаку з декількох програм: 90-хвилинна екскурсія, міні-тур, ознайомча поїздка на заході, огляд пожежних машин і святковий тур на день народження дитини. У Цюріху також влаштовують дитячі урочистості з включеними в них екскурсіями.

Влаштувати спостережний пункт
Якщо вам не хочеться разом з дитиною кататися на автобусі, в аеропортах Амстердама, Цюріха, Франкфурта-на-Майні, Мюнхена і Відня можна подивитися, як злітають і сідають металеві птиці зі спеціальних оглядових майданчиків. А для тих, хто вважає за краще цифрові розваги, з лютого 2015 року на спеціальному сайті аеропорту Брюсселя можна в режимі реального часу подивитися, які літаки йдуть на зліт, а які - на посадку. Сервіс допоможе не тільки зайняти на якийсь час малюка, але і стежити за власним часом.

Позайматися спортом
В аеропорту Цюріха можна влаштувати собі спортивний перерву - тут видаються напрокат дитячі та дорослі велосипеди і роликові ковзани, а також палиці для скандинавської ходьби. А в мюнхенському міжнародному аеропорту імені Франца-Йозефа Штрауса не так давно з'явилося ще одне унікальне пропозиція для тих, хто постарше - серфінг в басейні з штучними хвилями. Все, що необхідно для підкорення водного простору, надається безкоштовно. Крім того, тут можна пограти в міні-гольф. Влітку в аеропорту Мюнхена обладнають майданчик для гри в волейбол, а взимку - каток.

Поринути в веселі ігри
Справжнє роздолля дітям - в аеропортах Франкфурта-на-Майні і Мюнхена. У франкфуртській транзитній зоні створено цілих 9 тематичних ігрових майданчиків. Дітей чекають пригоди в світі піратів, дослідження вертольота, спуск в океанські глибини і багато іншого. А в ігровому просторі мюнхенського аеропорту маленькі мандрівники зможуть оглянути шестиметрову модель літака. Крім того, поруч відкритий «Парк для відвідувачів» - «Besucherpark», де є дитячий майданчик і авіаційний музей зі старовинними літаками. Також спеціальні зони для дитячих ігор можна знайти в аеропортах Цюріха, Амстердама і Абу-Дабі.

Перекусити
Для самих маленьких мандрівників в деяких ресторанах брюссельського аеропорту, зокрема, в «Wingtips», «Brussels Plaza» and «Belgorama», завжди готові безкоштовно підігріти дитяче харчування. В оновленій ресторанній зоні в аеропорту Франкфурта-на-Майні старші хлопці можуть не тільки поїсти, а й пограти - тут відкрився найбільший в Європі ресторан мережі «Макдоналдс» з дитячим майданчиком. А в аеропортах Мюнхена і Абу-Дабі буде цікавіше батькам. У першому з них функціонує власна пивоварня, а в другому - перше в світі CNN Traveller Cafe, де можна дивитися CNN International до нескінченності.

Усамітнитися
В аеропортах Абу-Дабі, Франкфурта-на-Майні, Брюсселя і Дубая є окремі пеленальні кімнати, в яких вам з малюком ніхто не буде заважати. Також в перших двох можна безкоштовно скористатися дитячими колясками, розміщеними на всій території. В Амстердамі, якщо дитина постарше втомився від суєти аеропорту, ви можете пройти з ним у вітальню з каміном, почитати книгу в бібліотеці або зняти «номер» в капсульному готелі. У Брюсселі побути в тиші можна в залі для молитви або для медитації, а в Мюнхені є кабінки для відпочинку з ліжками і столиками.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все