Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

7 милих європейських містечок, в які неможливо не закохатися






А ви коли-небудь мріяли про те, щоб загубитися в якомусь мальовничому місці? І для цього зовсім не обов'язково шукати відповідний райський куточок на безлюдному острові - досить придивитися до невеликих європейських міст, затишно розкинулися серед гір або розташувалися на морському узбережжі. 


Ансі, Франція
Дуже часто Ансі називають французької Венецією і це цілком заслужено. В це містечко, що знаходиться на східному узбережжі Франції і вважається столицею всього департаменту Верхня Савойя, щорічно приїжджають туристи з усього світу. Люди спеціально прилітають сюди, щоб насолодитися мальовничими краєвидами, приголомшливою архітектурою, пам'ятками, неспішними прогулянками навколо озера Ансі (що є перлиною міста) і, звичайно, місцевими делікатесами, від яких просто неможливо відірватися. І якщо ви потрапите в це чарівне містечко, побудоване навколо замку 14 століття і оточений французькими Альпами, то обов'язково прогуляйтеся серед стародавніх будівель, спробуйте місцеві делікатеси і загляньте в ресторани з зірками Мішлен!

Кольмар, Франція
У цьому невеликому місті, заснованому в 1226 році, дуже явно простежується суміш французької та німецької архітектури, культури і духу. Це і дарує цього місця стільки чарівності і харизми, що хочеться просто бродити затишними вуличками і розглядати кожен елемент, що потрапляє в поле зору. Багато туристів, що потрапили в Кольмар вперше, визнають, що він настільки барвистий, що хочеться здати свій зворотний квиток і залишитися тут жити назавжди.

Портофіно, Італія
Напевно, багато хто з вас хоча б раз у житті чув про це невелике рибальське містечко, що знаходиться в провінції Генуя і вважається одним із самих мальовничих середземноморських портів, будучи частиною Італійської Рів'єри. У Портофіно любив бувати Гі Де Мопассан, який висловив колись свою думку про цей курорт Лігурійського узбережжя: «Цю зелену затоку в царстві гармонії і спокою, так контрастує з усіма суєтним занепокоєнням нашому житті». Тому якщо вам до душі тиша гір, патріархальність рибальського села, мальовнича бухта, в водах якої відображаються милі будиночки, тоді вам дійсно варто заглянути в Портофіно.

Манарола, Італія
Манарола, що вдає із себе невелике рибальське містечко в Лігурії (на півночі Італії), знаходиться прямо на скелі, що нависає над береговою лінією Лігурійського моря. Це найстаріший з міст національного парку Чінкве-Терре, де цілком гармонійно сусідять сучасні будівлі і старовинні архітектурні споруди, чий вік нараховує вже понад півтисячі років. Якщо ви вирішите сюди зазирнути, то обов'язково прогуляйтеся до центру, де знаходиться церква Сан-Лоренцо, побудована в 1338 році і неодмінно загляньте в східну частину площі, де часто можна зустріти місцевих жителів, бурхливо обговорюють будь-які важливі питання.

Гереме, Туреччина
А ви теж мріяли потрапити в це неймовірне стародавнє місто, зведене римлянами, буквально вирізати його зі скель, дивлячись на вражаючі знімки блогерів, які позують на тлі різнобарвних повітряних куль і скелястих вуличок? Якщо ця думка не дає вам спокою, тоді заплануйте поїздку в це невелике містечко, що вважається туристичним центром Каппадокії. У самому районі Гереме і навколо міста можна знайти близько 400 старовинних церков, які заслуговують на окрему увагу.

Пучішче, Хорватія
Найбільше містечко з пристанню на північному узбережжі острова Брач ​​в Адріатичному морі, стає з кожним роком все популярнішим. Тут, наприклад, знаходяться знамениті школи, де навчаються скульптори і музиканти. Туристи з усього світу прилітають сюди, щоб насолодитися м'яким кліматом, мальовничими краєвидами, затишною атмосферою і, звичайно, сувенірами - знаменитої лавандою, яку можна знайти абсолютно в будь-якому вигляді, і фігурками з брачскій каменю, з якого, до слова, зроблена облицювання Білого дому у Вашингтоні, США.

Бібурі, Англія
Коли вперше потрапляєш в це невелике містечко, наповнений чарівністю Старого Світу і вважається самим атмосферним населеним пунктом в Англії, то створюється відчуття, що десь тут обов'язково можна зустріти знаменитого Гаррі Поттера або інших героїв серії романів англійської письменниці Джоан Роулінг про «хлопчика, який вижив ». Чим ще знаменитий Бібурі, що знаходиться в графстві Глостершир в південній Англії? По-перше, тим, що в національному паспорті Великобританії розмістили його живописне зображення. По-друге, тут проживає близько 600 чоловік (раніше їх число досягало 2000). І по-третє, саме тут можна розслабитися далеко від міської суєти, насолодитися неспішними прогулянками і в повній мірі відчути англійську атмосферу.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все