Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

5 міфів про хостели, в які не варто вірити






Якщо ви намагаєтеся обходити ці місця стороною, тому що там «брудно і іноді трапляються не зовсім адекватні сусіди», тоді цей матеріал точно буде вам корисний. Ми зібрали найпопулярніші міфи про хостелах і розповідаємо про те, що ж там відбувається насправді.


Міф №1: «Там дешево, тому ніякого сервісу чекати не варто»
Насправді: безумовно, це не готель в престижному районі, а й там теж є свої безперечні переваги. По-перше, приваблива ціна. Для бюджетного туриста буде вельми нерозумно витрачати нечувану суму на 1-2 ночі в готелі, коли можна зупинитися в хостелі, а зекономлені гроші витратити, скажімо, на ті ж екскурсії. По-друге, забезпечення комфорту часто там не поступається комфортабельним готелям, адже в кожному хостелі є адміністратор і хаускіпери, які як раз і стежать за порядком, чистотою і, зрозуміло, дисципліною.

Міф №2: «Там багато дивних особистостей, тому небезпечно»
Насправді: звичайно, все люди різні, і те, що здається нормальним для одних, може взагалі не відповідати, наприклад, вашим уявленням про життя. Але пам'ятайте, що всі питання можна вирішити мирним шляхом, не доводячи ситуацію до абсурду або конфлікту. Просто аргументуйте свою позицію і постарайтеся самі теж не провокувати скандал. Будьте добрішими! Що стосується цінних речей, то в кожному хостелі є спеціальні ящички, що закриваються на ключ або навіть сейфи, за якими стежить адміністратор.

Міф №3: «Там неможливо виспатися нормально»
Насправді: зрозуміло, ніхто не стане ходити навшпиньки, якщо раптом ви вирішили прилягти і відпочити. Однак будьте впевнені, що люди, які вибирають для ночівлі хостели, розуміють, що необхідно цінувати особистий спокій, тому не будуть спеціально тупотіти ногами, влаштовувати гучну вечірку у вашій кімнаті або голосно сміятися, розмовляючи з кимось по скайпу на повній гучності. Але якщо ви все ж сумніваєтеся, що зможете як слід виспатися в загальній кімнаті, тоді просто заздалегідь захопіть з собою беруші і спеціальну маску для сну. До того ж для особливих привередів є і окремі кімнати, які коштують ненабагато дорожче, ніж звичайне ліжко-місце.


Міф №4: «Там незатишно і некомфортно»
Насправді: безумовно, це не п'ятизірковий готель, тому варто стримати свої амбіції і не вимагати від адміністрації хостелу то, що, на вашу думку, обов'язково має входити у вартість послуги. І нехай там не буде джакузі або бару з набором елітних напоїв, однак основними речами, необхідними для нормального відпочинку, там вас точно забезпечать. Крім того, у багатьох хостелах навіть передбачено щось на зразок сніданку, тому за таку ціну ви отримуєте цілком бюджетний і нормальний варіант.

Міф №5: «Подібні місця однакові, тому побачивши одне, вважай, що бачив все»
Насправді: не правий той, хто вважає, що всі хостели на одну особу, і побувавши в одному, можна зробити висновки про інших теж. Насправді кожен з них відрізняється за характером, інтер'єру і навіть рівню сервісу пропонованих послуг. Наприклад, в Амстердамі можна скоротати ніч в затишному хостелі-кораблі, в Стокгольмі - в хостелі-літаку Boeing 747, а в Латвії навіть відчути себе ув'язненим, вибравши в якості ночівлі в'язницю, перероблену в комфортний хостел.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все