Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

8 порад для відпочиваючих на гірськолижних курортах






Зимова подорож в гори - це відмінний спосіб забезпечити собі не нудне проведення часу. Любителів кататися на сноуборді і спускатися зі стрімкого снігового схилу на гірських лижах стає все більше. Але, на жаль, все більше наших співвітчизників повертається з відпустки з травмами і переломами.

Як провести зимовий відпочинок в горах не тільки захоплююче, але і безпечно?

Перевірте своє здоров'я
Перед поїздкою пройдіть профілактичне обстеження, перевірте стан суглобів, особливо якщо ви вже отримували якісь серйозні травми або у вас є проблеми з серцем. Катання на лижах чи сноуборді завжди дає підвищене навантаження на м'язи, і якщо вам не потрібні неприємні сюрпризи відпочинку, поставтеся до профілактичним медичним оглядам уважно.

Будьте в тонусі
Наведіть м'язи в тонус. Якщо в повсякденному житті ви недостатньо активно займаєтеся спортом, то постарайтеся привчити своє тіло, особливо м'язи ніг, спини і живота, до силових навантажень. Як мінімум за 1-2 місяці до поїздки (а краще раніше) почніть активно відвідувати спортзал. Це допоможе вам не тільки привести своє тіло в тонус, а й дозволить повною мірою насолодитися катанням.

Вибирайте правильну екіпіровку
Вона повинна відповідати погодним умовам (в першу чергу, температурним) і надійно захищати від можливих травм, бути зручною, мати дихаючими і водовідштовхувальними властивостями, бути легкою і непромокаючої. Тут важливо все: від сноуборду до сонцезахисної маски.

Не забудьте про захисні елементи вашої екіпіровки. Перевірте, чи правильно встановлені кріпленя. Чи вчасно не розтібнються кріплення, може стати причиною травми коліна. Вирушаючи на гору, приділіть увагу укладанні речей в рюкзаку і куртці. Невдало лежать тверді предмети можуть стати причиною травми при падінні.

Враховуйте ризики
Купивши страховку, призначену для тих, хто займається зимовими видами спорту, ви захистите і здоров'я, і ​​гаманець. У разі отримання травми страхова компанія відшкодує витрати, пов'язані з лікуванням, в межах страхової суми, обраної при укладанні страхового договору.

Не забудьте про акліматизацію
Отже, ви, нарешті, прилетіли на відпочинок і відчули гостре бажання скоріше протестувати новий сноуборд? Не поспішайте. Дайте собі час звикнути до нового клімату, рівнем вологості, тиску і інших кліматичних особливостей. Обов'язково виспіться після перельоту, відпочиньте, прогуляйтеся. Після цього ви будете почувати себе максимально комфортно і зможете повною мірою насолодитися спуском зі схилу.

Утримайтеся від вживання алкоголю до і під час катання
Збираючись на схил, не вживайте спиртне, це може бути небезпечно для вас і для. Крім того, страховка не покриває травми, отримані на схилі страхувальником в стані сп'яніння.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все