Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Топ-10 кращих пляжів світу






У світі тисячі прекрасних пляжів і практично неможливо вибрати кращий, адже у кожної людини свої переваги. Комусь подобаються тихі, відокремлені пляжі, комусь - розкішні з білим піском і блакитною лагуною, кому-то - дикі з кручами і скелями. А який оберете ви?

№10. Острів Фрейзер, Квінсленд, Австралія
Острів Фрейзер - найбільший в світі піщаний острів. Він знаходиться біля східного узбережжя Австралії, його розміри: довжина - близько 120 км, ширина - від 7 до 23 км. Площа - 1840 км2.
Дюни острова, що досягають 240 м в висоту, утворилися понад 400 років тому і зараз острів є найбільшим піщаним островом в світі і має свою унікальну екосистему. Найкрасивіші пляжі з білого піску розтягнулися на більш ніж 100 км.
У 1992 острів Фрейзер був включений в список Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО як неповторний природний пам'ятник.

№9. Рандеву Бей, Ангілья, Карибське море
Ангілья - острів на сході Карибського моря, це самоврядна територія Великобританії. Розміри цього коралового острова 26 км в довжину і 5 км в ширину. Весь острів обрамлений пляжами, всього їх близько 30.
Рандеву Бей - найкращий пляж Ангілії. Тут білий і м'який пісок, блакитна кришталево чиста вода, пальми, найкращі готелі - райське містечко.

№8. Пляж матуючого На Острові Бора-Бора, Французька Полінезія
Бора-Бора - один з найпрекрасніших і романтичних островів в Тихому Океані. Острів розташовується в захищеній лагуні, його довжина 29 км.
Найкраще місце на острові - пляж матуючого. Смужка білого піску з пальмами і прозорою, чистою водою лагуни. Тут ви зможете покататися на водних лижах, зайнятися сноркелінгом або каякингом. У п'яти хвилинах ходьби від пляжу розташовуються готелі, ресторани і закусочні.

№7. Лопес Мендес, Ілля-Гранді, Бразилія
Один з найчистіших і найкрасивіших пляжів в світі. Три кілометри білосніжного піску, який рипить під ногами і бірюзова прозора вода. На острові немає автомобільних доріг, а пляж оточений джунглями. Від Ріо-де-Жанейро до острова - кілька годин ходу на катері. Справжній тропічний рай.

№6. Пляж Анс Лаціо, Праслін, Сейшели
Затишна, закрита бухта і неймовірного бірюзового кольору вода роблять пляж Анс Лаціо не тільки кращим пляжем на Сейшелах, а й одним з кращих в світі.
Білосніжний пісок, затишна бухта, блакитна чистісінька вода, схиляються над водою дерева, бігають по пляжу крабики - все це неповторний пляж Анс Лаціо.

№5. Пляж Пінк-Сенд-Біч, Харбор, Багамські острови
Неймовірний пляж з рожевим піском знаходиться на Багамських островах. Такий незвичайний колір пляж має завдяки дрібним частинкам рожевих коралів і черепашок. Ці частинки можна розглянути якщо розглядати пісок ближче.
На острові немає великих туристичних комплексів, замість них тут розташовуються невеликі приватні вілли. Острів Харбор має невеликі розміри - 5 км в довжину і 1 км в ширину. Тут немає автомобілів. Сюди можна їхати любителям спокійного і тихого відпочинку.
Море тут спокійне, берег захищений від сильних хвиль кораловим рифом. Всі ці умови роблять пляж ідеальним для дайвінгу та сноркелинга.

№4. Острів Сан Айленд, Мальдіви
Острів Сан Айленд - один з найкрасивіших і популярних на Мальдівах. Білосніжний пісок, блакитна вода, бунгало на березі - все це створює неповторну атмосферу раю на Землі.
Найпопулярніша і цікава розвага тут - сноркелинг і дайвінг. Плавання поруч з рифовими акулами, годування скатів, знайомство з муреною (здалеку) - все це дивно і хвилююче, особливо для недосвідчених туристів.

№3. Пляж Фламенко, острів Кулебра, Пуерто-Ріко
Пляж Фламенко - один з найкрасивіших пляжів Пуерто-Ріко. Білий кораловий пісок простягається на милі уздовж берегової лінії острова. Кораловий риф захищає пляж від сильних хвиль. Тут ви знайдете як мінімум 4 відтінки води.
Уздовж пляжу розташовано кілька кращих кемпінгів в Пуерто-Ріко. Деякі ткрісти проводять тут по кілька місяців на рік.

№2. Острів Черепах, Фіджі
Острів Черепах - це по-справжньому райське місце на Землі. Найчистіша блакитна вода, розкішні підводні пейзажі для любителів дайвінгу, пальм, що звисають над ідеальними піщаними пляжами. Цей острів - улюблене місце для відпочинку знаменитостей.
Острів став відомий всьому світу після зйомок фільму "Блакитна лагуна". Підводне занурення, підводне плавання, піший туризм, каякінг, серфінг, вітрильний спорт - і це ще не повний список розваг на Острові Черепах.

№1. Білий пляж, Боракай, Філіппіни
Білий пляж - це найвідоміший і найдовший пляж Боракая. Довжина пляжу - 4 км. Маємо тут розташовуються більшість найдорожчих готелів острова. Білий пляж унікальний завдяки білому дрібному як мука піску і прозорою воді блакитного кольору.
Цей пляж схожий на райський, прямо як з реклами Баунті. На пляжі ідеальна чистота, на ньому заборонено пити, курити і їсти їжу. Білий пляж не належить жодному з готелів і є громадським, тому ви можете гуляти по ньому вільно, де побажаєте.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все