Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Топ-7 європейських міст, що ідеально підходять для зізнань у коханні






Напевно кожен з вас уявляв, як (і коли) почує заповітні любовні зізнання. І бажано, щоб це був зроблено в якомусь романтичному місці, щоб потім можна було розповідати своїм дітям і онукам, що ваша історія кохання була схожа на прекрасний фільм. І якщо ви теж плануєте чимось таким собі здивувати свою другу половинку, тоді придивіться до нашого рейтингу найбільш підходящих для цих цілей європейських міст.

Париж, Франція
"Париж я люблю тебе!" - перше, що хочеться крикнути, ледь зійшовши з трапа літака. І дійсно, столиця Франції немов просякнута атмосферою любові і романтики. Якщо ви хочете вразити свою другу половинку, тоді з ранку випийте чашку кави з ароматним круасаном в одному з численних вуличних кафе, потім прогуляйтеся удвох по Єлисейських полях, ввечері піднятися на Ейфелеву вежу і там, дивлячись на мальовничі обриси міста, вимовити заповітні слова. А завершити цей чудовий день можна дегустацією місцевих делікатесів в якому-небудь ресторані, має зірки Мішлен і прогулянкою по центральних вуличках.

Венеція, Італія
Один з найкрасивіших італійських міст і батьківщина Казанови теж немов створений для палких зізнань і вираження своїх почуттів. Будьте впевнені, що саме тут вам вдасться вразити свою другу половинку - визнання, зроблене під час прогулянок по численних каналах або на площі Сан Марко, запам'ятається, як одне з найщасливіших митей у житті. А щоб закріпити успіх, прогуляйтеся по затишних вуличках, а на вечір замовте столик в ресторані з видом на Гранд Каналі.

Верона, Італія
Здавалося б, де ще визнаватися в любові, як не в місті, оспіваному Шекспіром, батьківщині Монтеккі і Капулетті. Саме тут можна поринути в світ Ромео і Джульєтти, прогулятися по вуличках, де колись бродили юні закохані, пробратися на балкон Джульєтти, вимовити красиві слова любові і підтвердити їх пристрасним поцілунком. А щоб закріпити свої почуття, можна повісити замочок і ключ неодмінно викинути в річку - саме тоді, згідно доданню, ваша любов буде тривати вічно.

Прага, Чехія
Це місто, джерело старовинних замків, легенд, любовних історій з віковою «витримкою», просто просякнутий духом любові. Щоб вразити свою другу половинку, прогуляйтеся по мальовничими вуличками, а потім вирушайте на А знаменитий Карлів міст іменований ще й мостом поцілунків, і вже там, на тлі старовинного міста, скажіть заповітне: «Я тебе люблю!». І наостанок обов'язково спробуйте місцеві спеціалітети в одному з традиційних чеських ресторанів.

Санторіні, Греція
Багато закохані у всьому світі для свого романтичного відпустки вибирають саме острів Санторіні, який вважається одним з найбільш затребуваних і вражаючих місць для відпочинку в Греції. Саме тут можна насолодитися самотою, відпочинком на мальовничих пляжах і плаванням в найчистішої морській воді, що знаходиться на краю справжнього активного вулкана. Це місце давно вже облюбували пари, які вирішили пов'язати себе узами шлюбу або тих, хто поклав око на цей острів для проведення свого медового місяця. Якщо ви хочете вразити свою другу половинку, тоді подаруйте їй визнання і поцілунок посеред кальдери під час живописного заходу - цей момент точно вам обом запам'ятається на все життя.

Будапешнт, Угорщина
Мало хто знає, однак Будапешт називають одним з найромантичніших міст Європи. Щоб ваше любовне визнання вийшло особливим, спочатку прогуляйтеся по центру міста, а потім пройдіть до Ланцюгового мосту, що з'єднує дві частини міста, з якого можна помилуватися і на Будайський замок, і на палац Грешем. Саме там можна висловити свої почуття, а після відправитися на набережну, по обидва боки якої відкривається прекрасний вид на Дунай.

Амстердам, Нідерланди
Величні лабіринти каналів, багатовікові споруди і вражаюча архітектура змушують закохатися в це місто практично відразу і спонукають зізнаватися у своїх почуттях практично на кожному кроці. Влаштуйте, наприклад, романтичну прогулянку, ввечері зайдіть на аперитив в один з численних барів або ресторанів, а після вечері вирушайте в яке-небудь популярне нічний заклад, якими так славиться Амстердам. А рано вранці вирушайте зі своєю другою половинкою зустрічати світанок і милуватися відблисками оранжевого сонця на водній гладі. Романтика, чи не так?



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все