Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

6 країн, де можна чудово відпочити зі скромним бюджетом






Дана добірка буде актуальна не тільки для тих, хто вибирає, де провести протягом двох тижнів відпустки, але і для тих, хто придивляється до напрямів, де можна провести зимові місяці і не розоритися при цьому. Ми вибрали країни, де ви будете відмінно себе почувати навіть з вельми скромним бюджетом.

Таїланд
Не дарма в цю країну щорічно з'їжджаються мільйони туристів з усього світу. Комфортний клімат, низькі ціни і розваги на будь-який смак роблять цей напрямок досить привабливим в очах мандрівників. Ви можете відправитися жити на тихі острова, зробити вибір північ (Чіанг-Май) або, якщо вам до душі активне життя і нічні розваги, залишитися в Бангкоку. Багато людей, приїхавши в Таїланд одного разу, потім повертаються або зовсім переїжджають в цю країну.

Еквадор
Ви здивуєтеся, але в цій країні, розташованій на північному заході Південної Америки, можна цілком комфортно жити на середньостатистичну зарплату. Звичайно тим, хто звик до гучних мегаполісів, благ цивілізації і розваг на будь-який смак, тут буде трохи нудно. Але зате ті, хто цінує нормальну систему охорони здоров'я, порівняно низьку вартість житла, свіжі продукти і природні краси, по достоїнству оцінять життя в Еквадорі.

Шрі Ланка
На щастя багатьох, ця країна, а точніше, острів в Індійському океані, розташований на південь від півострова Індостан, ще не встигла перетворитися на мекку мандрівників з усього світу, тому і ціни тут досить прийнятні для наших туристів. І якщо ви замислюєтеся про те, що тут можна було б пережити російську зиму, придивіться, наприклад, до Коломбо. Це місто, де можна знайти дешеве житло, мальовничі пейзажі, тропічний клімат і смачну їжу, може стати ідеальним варіантом для зимівлі.

Перу
Хто б міг подумати, що щомісячні витрати на проживання в Лімі, місті на тихоокеанському узбережжі Південної Америки, столиці Перу, обійдеться всього в 30 тисяч рублів. За ці гроші можна буде не тільки знайти собі затишну квартирку практично в центрі міста, але і вибрати розваги на будь-який смак. Місто-калейдоскоп Ліма, столиця інків Куско і містичні лінії Наска, храми Мачу-Пікчу і вируюче життям дельта Амазонки - все це можна знайти в Перу за вельми скромний бюджет.

Камбоджа
Незважаючи на те, що для більшості європейських і американських експатів, які вважають місцевий рівень життя недостатньо високим, місто Пномпень, та й вся Камбоджа, є не таким вже привабливим місцем, російські туристи відчувають себе тут досить непогано. Багато з них вибирають цю бюджетну і спокійну країну в якості відправної точки, щоб потім звідси почати своє захоплюючу подорож по Азії. Хоча загублена в джунглях Камбоджа цікава сама по собі і заслуговує на особливу увагу. Тут можна знайти сотню палаців і храмів стародавнього Ангкора, гірські ланцюги, національні парки, красиві озера і морський курорт.

Бутан
Тим, хто придивляється до Бутану, державі в Південній Азії, розташованому між Індією і Китаєм, радимо вибирати в якості життя столиці Тхімпху. У цьому одному з найбільших міст країни вартість продуктів і житла настільки низька, що вашій середньої зарплати вам цілком вистачить для того, щоб знайти затишні апартаменти в центрі і ні в чому собі не відмовляти. Вважається, що саме це місце вибирають найщасливіші люди - і дійсно, потрапивши вперше в цю країну, дивуєшся тому, з якою теплотою, радістю і філософією до всього ставляться місцеві жителі.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все