Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

5 найкрасивіших автомобільних маршрутів Італії






Деяких підкорює ця дивовижна країна своєю приголомшливою кухнею, мальовничими краєвидами та атмосферних морським узбережжям, інших вражають гірськолижні курорти або невеликі містечка, де можна блукати годинами, розглядаючи архітектуру і пам'ятки. Ну а тим, хто хоче охопити все і відразу і на мить відчути себе справжнім італійцем, радимо взяти автомобіль і проїхатися по знаменитим горбах Тоскани, альпійськими луками, оливковою гаях і, звичайно, виноградниках, не забуваючи по дорозі заглядати в місцеві таверни. Ми вибрали наймальовничіші автомобільні маршрути, які точно не залишать вас байдужими.

Тоскана
Куди відправитися цінителю вин і традиційних специалітетов? Звичайно ж, до Тоскани, де на основі винограду сорту Санджовезе виробляють знамените італійське вино К'янті. Однак і тим, кому винна тематика не так цікава, теж буде чим зайнятися в цій місцевості. Затишні міста, що збереглися ще з часів лицарів і прекрасних дам, старовинні замки та монастирі, виноробні і маслодавільні, безкраї пшеничні поля, виноградники, оливкові гаї і навіть вілла сімейства Медічі - все це можна побачити, якщо відправитися по дорозі К'янті, що сполучає Сієну і Флоренцію .

Амальфійское узбережжі
Якщо ви не милувалися красою узбережжя Амальфі хоча б один раз, то вважайте, що ви практично нічого не бачили в своєму житті. Щоб заповнити цю прогалину, вирушайте на південний захід Італії і там, недалеко від Неаполя, на півострові Соррентіно ви знайдете мальовничу трасу, що піднімається по гірському серпантину до лимонним гаях і середньовічним містам, а потім спускається прямо до бухт і піщаних пляжів. Це дійсно незабутнє видовище.

Сицилія
Колоритна Сицилія варто того, щоб об'їздити її вздовж і впоперек, повірте, ви кожного разу будете відкривати для себе щось нове. Саме тут можна знайти мальовничі пляжі, оригінальну кухню і цілком гармонійне сусідство давньогрецьких пам'яток архітектури з новобудовами і будівлями, оформленими в стилі бароко. Крім того, тут знаходиться єдиний діючий вулкан Європи, який заслуговує на особливу увагу. Щоб вдосталь насолодитися місцевими красотами, пропонуємо відправитися прямо по східному узбережжю з Мессіни в Сіракузи, по шляху надихаючись видами вулкана Етна і неймовірною Таорміна.

озеро Комо
Хто не чув про це красиве озеро в Ломбардії? Саме тут люблять відпочивати знаменитості і люди, чий статок у багато разів перевищує доходи середнього людини. Аристократи не дарма облюбували це місце, що знаходиться на північному заході Італії, в 40 кілометрах від Мілана. Озеро знаходиться в оточенні гірських хребтів Альп, розкішних вілл 18-20 століть, середньовічних церков і старовинних замків. Саме тут можна прогулюватися вечорами по набережній і представляти, як тут влаштовували гучні бали і неспішні променади дами і кавалери з вищого світу.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все