Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

10 кращих місць Аргентини: незабутні враження від подорожі в країну морських пейзажів і мальовничих ландшафтів






Аргентина є однією з найкрасивіших країн Південної Америки, де є все, що необхідно для незабутнього відпочинку: просторі пляжі, могутні водоспади, густі ліси, стародавні руїни і колоніальні міста, відокремлені села і сучасні мегаполіси. Кожен мандрівник знайде не одну вагому причину, щоб відправитися на відпочинок в Аргентину. Ця країна дійсно варта Вашої уваги, саме тому ми хочемо познайомити Вас з десяткою найцікавіших місць цієї дивовижної країни.

1. Буенос-Айрес
Буенос-Айрес уособлює саму суть колоритного континенту, він елегантний, але при цьому, завжди галасливий, а його компактний озеленений центр більшості туристів нагадує Париж, де стильні багатоповерхові будинки чергуються з історичними будівлями 19-го століття. Відвідавши найпопулярніші райони - Палермо, Ла Реколета і Бельграно, де розташовані палацові особняки і розкішні висотки, Ви будете здивовані тому, як місту вдалося зберегти традиції своїх предків. Опинившись в Буенос-Айресі, неодмінно відвідаєте Палац Каса Росада - резиденцію президента країни, який розташований в центрі міста на площі Травня, побувайте в Кафедральному Соборі Метрополитана - головному чинному християнському храмі Аргентини, рушайте на екскурсію в Стару Ратушу - саме старовинна будівля в Буенос- Айресі, побачте на власні очі незвичайний Палац Бароло і Будівля Конгресу Аргентини. Ну і, звичайно ж, вирушайте назустріч пригодам в Ботанічний Сад Карлоса Тайси, Японський Сад і Ліси Палермо.

2. Кордова
Кордова - друге за чисельністю місто в Аргентині, де збереглися різноманітні будівлі колоніального часу і навіть єзуїтські будови, деякі з яких, стали об'єктом Всесвітньої спадщини Юнеско. Кордоба розташована в самому серці країни, вважається одним з найстаріших, а також одним з найбільш розвинених і культурних міст Аргентини. Тут Ви можете побродити по старовинних вуличках, відвідати велику кількість музеїв і виставок, помилуватися скульптурами і полотнами відомих майстрів. До того ж, в Кордобі представлено все найпрекрасніше, що створено природою, адже міські околиці рясніють водоспадами, чудовими озерами і живописними горами. Ви обов'язково закохаєтесь в це місто з першого погляду.

3. Водоспади Ігуасу
Каскад водоспадів Ігуасу офіційно визнаний одним з 7 природних чудес світу, адже перед його красою і могутністю тьмяніють, всім відомі, Ніагара і Вікторія. Це перлина не тільки Аргентини, а й цілого континенту. Краса цих місць настільки неповторна і грандіозна, що у всіх туристів по-справжньому захоплює дух, адже цифри говорять самі за себе: 275 каскадів обрушуються з висоти до 82 метрів. Комплекс водоспадів річки Ігуасу розташований на межі Бразилії і Аргентини і включає в себе два парки, при цьому, в Аргентині він займає 170 тисяч гектарів і працює з 1939 року. Особливість водоспадів Ігуасу полягає в тому, що вони настільки величезні, що ними можна милуватися з землі, з води, з повітря, і кожен раз перед Вами буде відкриватися нова, абсолютно не схожа на попередню, картина.

4. Гірськолижний курорт Барілоче
Сан-Карлос-де-Барілоче визнаний аргентинською Швейцарією, завдяки дивовижній красі озер і лісів, смачний шоколад, насиченого нічного життя, а найголовніше - тут розташований знаменитий гірськолижний курорт, який пропонує любителем активного відпочинку 47 трас загальною протяжністю 70 км. Даний курорт ідеально підходить, як новачкам, так і справжнім професіоналам, тому, якщо Ви хочете урізноманітнити свій відпочинок, сміливо вирушайте на кращий гірськолижний курорт Аргентини.

5. Місячна долина
Якщо Ви перебуваєте в пошуках екзотичних куточків нашої планети, то неодмінно оціните природний парк в Аргентині під назвою «Місячна долина». Розташований даний парк на площі понад 600 кв.км. і на 1300м над рівнем океану, а вся територія покрита різними валунами, брилами і курганами унікальних форм, освіченими тисячоліттями. Також, на його території виявили останки динозаврів, які Ви можете побачити на власні очі в місцевому музеї під час туру по Аргентині. Опинившись тут, Ви зможете переконатися, що фантазія природи не має кордонів і щоб побачити поверхню Місяця або Марса зовсім необов'язково залишати Землю.

6. Патагонський Льодовик Періто-Морено
У Південній Америці знаходиться третій за величиною запас прісної води в світі у вигляді величезного льодовика, який носить назву Періто-Морено і є одним з найпопулярніших туристичних напрямків у аргентинській частині Патагонії. Жодна фотографія не в силах передати весь масштаб цього велета, тому величезний і величний льодовик Періто-Морено варто того, щоб його побачити, адже від гігантської крижаної маси, ніби захоплює дух. Те, що ми бачимо над водою - лише мала частина велетня. Будьте готові до неласкавій прийому - пронизливий вітер і мряка тут постійно, однак побачені краєвиди залишаться в пам'яті надовго, а Патагонія розширить межі Вашої уяви.

7. Пляжний курорт Каріло
Аргентина є популярною країною для пляжного відпочинку, так як місцеві курорти відрізняються високою якістю інфраструктури, надаючи відпочиваючим всі необхідні умови для ідеального відпочинку. Одним з найвідоміших пляжних курортів Аргентини вважається - Каріло, назва, якого, перекладається як «Зелені дюни». Даний курорт розташований на узбережжі Атлантичного океану в провінції Буенос-Айреса і користується особливою любов'ю у туристів, завдяки безлічі розваг на будь-який смак. Тут можна чудово поєднувати пляжний відпочинок з катанням на всюдиходах по піщаних дюнах, водних лижах, кейтерингу та віндсерфінгу, прогулянках по лісі, а також отримати справжнє задоволення від шопінгу і вечерь в затишних ресторанах.

8. Океанаріум під відкритим небом
Пуерто-Мадрін вважається одним з основних туристичних центрів Аргентини, так як відриває шлях до атлантичної частина Патагонії - півострів Вальдес, найбільший природний заповідник на планеті, де у кожного бажаючого є унікальна можливість ознайомитися з різновидами фауни в природному середовищі існування. Стаючи щасливим володарем путівки в Аргентину, Ви зможете здійснити прогулянку на катері в компанії з унікальними південними китами, дельфінами і морськими котиками. Після незабутньої прогулянки обов'язково загляньте в один з місцевих ресторанів і побалуйте себе смачними рибними стравами в країні.

9. Мендоса
Мендоса - мальовниче місто з унікальними природними та історичними пам'ятками, проте дана провінція відома багатьом, як всесвітньо відомий центр виноробства. Неодмінно відвідайте Національний музей вина, де Вам розкажуть про всі секрети відомих виноробів і запропонують спробувати продукцію місцевих заводів. А після, можна прогулятися по мальовничому каньйону Атуель, Діамантової лагуні і відвідати кілька цікавих музеїв, де представлена ​​багата колекція антикваріату.

10. Ушуайя
Ушуайя користується особливою популярністю у мандрівників, які завершують свій тур по Аргентині та збираються відправитися назустріч пригодам в Антарктиду. Аргентинський місто Ушуайя, розташований в протоці Бігль і є не тільки столицею Вогняної Землі, але і самим південним містом в світі, проте Ви може забувати про купання в морі, адже південний не означає теплий. Але не варто засмучуватися, тому що тут є всі умови для риболовлі, яхтингу і гірських прогулянок з величними Андами на тлі.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все