Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

5 екзотичних країн, де наважиться побувати не кожен мандрівник початківець






Ми не маємо на увазі якісь екстремальні чи особливо небезпечні напрямки, в яких і бувалі мандрівники відчувають себе незатишно, що вже говорити про новачків.

Танзанія
Почнемо відразу з важкої «артилерії». Вас теж в дитинстві батьки лякали фразою, що якщо не будете слухатися, вони відправлять вас в Африку, де небезпека підстерігає буквально на кожному кроці? Багато людей, пам'ятаючи про свої дитячі страхи, так і не вирішуються в результаті відвідати цю дивовижну країну, і даремно. Ні, пильність, втрачати, звичайно, не варто, але, втім, як і в будь-якому іншому місці на карті. Мандрівники, вперше опинилися в Танзанії, з натхненням розповідають про те, як вони спостерігали за першими променями сонця, перебуваючи прямо в кратері вулкана Нгоронгоро, погаслого понад 2,5 млн років тому або про те, як вони зустріли стадо граціозних антилоп, норовливих зебр, своєрідних гієн, царствених леопардів, приголомшливих фламінго і, звичайно, левів. А після того, як закінчаться всі слова захоплення від споглядання африканської природи, можна попрямувати прямо до Масаї, щоб подивитися, як і чим сьогодні живе це плем'я, навчитися вітального танцю і зрозуміти, що таке справжні «африканські пристрасті».

Болівія
Якщо вам хоча б раз вдалося побувати в Перу, тоді, напевно, Болівія вам здасться не такою вже й екзотичної. Але, на відміну від свого «сусіда», ця країна є найбільш високогірної в Південній півкулі, відрізняється приголомшливими пейзажами, від яких в прямому сенсі захоплює дух і паморочиться голова. Якщо ви все ж ризикнете відвідати Болівію, то приготуйтеся милуватися неймовірними лагунами, в яких мешкають рожеві фламінго, навчитися танцювати місцеві танці, веселитися разом з місцевим населенням під час одного з барвистих карнавалів, подружитися з милими альпака, придбати щось з традиційних нарядів і сувенірів, а також відвідати соляну пустелю Уюні. Вам цих вражень цілком вистачить, щоб потім з гордістю розповідати про них своїм друзям і рідним.

Албанія
На жаль, у багатьох склалося не дуже гарне враження про цю країну, в тому числі завдяки численним бункерах і албанської мафії. Хоча, справедливості заради, варто відзначити, що на сьогоднішній момент це цілком гостинне і безпечне напрямок (мафія, наприклад, вже давним-давно канула в Лету, тому перебувати тут вельми комфортно). Заради чого сюди їхати? Хоча б заради того, щоб на власні очі побачити неймовірно-блакитне море, мальовничі гори, дивовижну природу, і подекуди збереглася міста часів Османської Імперії.

Ісландія
Цей напрямок чудово підійде тим мандрівникам, які вже після пари днів виснажливої ​​спеки починають мріяти про комфортну прохолоді. Тому, якщо у вас є діючий шенген, то ви можете відвідати Ісландію, більше нагадує декорацію до фентезі, ніж реалістичну країну. Чим там зайнятися? Рекомендуємо неодмінно прогулятися по полях із застиглою лавою, застати переливається веселку над водоспадом, досліджувати льодовик, відвідати гейзери, що злітають стрімким потоком прямо в небо, і пляжі з чорним вулканічним піском і, якщо пощастить, на власні очі побачити кита і заніміти від щастя поруч з такою красою. А потім, вже сидячи в літаку, шкодувати про те, що не наважилися раніше на це приголомшливе подорож. 

М'янма
Якщо ви є фанатом Азії, то, напевно, вам сподобається М'янма, яка останнім часом стає все більш популярним напрямком. І незважаючи на те, що в багатьох районах країни ще не безпечно, якщо слідувати спеціальними туристичними маршрутами, то можна в повній мірі відчути особливий азіатський колорит і перейнятися місцевими традиціями і звичаями. Крім того, бувалі мандрівники рекомендують зустріти світанок на повітряній кулі над містичним Баганом, а потім відправитися на озеро Інле і поспілкуватися з рибалками або, вбравшись в традиційний бірманський костюм, влаштувати барвисту фотосесію на тлі зачаровують міських пейзажів.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все