Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Подорожі за знаком зодіаку: які країни варто відвідати в 2020






Якщо ти хочеш, щоб подорожі не тільки відкрили нові країни, але і наповнили тебе енергією, читай рекомендації астролога. 

Подорож по знакам зодіаку в 2020 році: куди поїхати

 

  1. Овнам в 2020-м варто відвідати енергетично сильні місця, такі як острів Пасхи, стародавні піраміди в Боснії і Герцоговині, гора Кайлас в Китаї, Стоунхендж і місто Бат в Великій Британії.
  2. Тельцям, щоб привести свої думки в порядок, варто відвідати місця з первозданною природою, такі як: Куба, Галапагоські острови, заповідник Котсволдс у Великій Британії і гори Сперрінс в Північній Ірландії.
  3. Близнюкам в 2020-му варто знайти внутрішню правду та натхнення. А це зробити можна на курорті Санкт-Моріц в Швейцарії, ПАР, на Алясці або в Дубліні.
  4. Ракам варто включити в список бажаних напрямків у 2020-му місця, які зціляють серце і надихають. Це можуть бути: Грузия, долина Урубамба в Перу і Барбадос.
  5. Левам для профілактики емоційного вигоряння варто відвідати, такі міста і місцевості, як: Нью-Йорк, Париж, Копенгаген, Лондон і острів Скай в Шотландії.
  6. Дівам варто відвідати міста та країни, які допоможуть їм дізнатися більше про мистецтво і іншій культурі, це буде надихати представників знака в 2020-м. Це може бути: Лос-Анджелес, Тулум (Мексика), острів Ронг в Камбоджі, Корнуолл і Сомерсет у Великій Британії.
  7. Терезам в 2020-м потрібно постаратися відкривати нові емоції. Для цього варто відвідати Мальдіви, Ріо-де-Жанейро, Австралію або Оксфорд.
  8. Скорпіонам для духовного пробудження варто відправитися у Седон (Арізона, США), Єгипет, Стамбул або острів Малл в Шотландії.
  9. Козерогам, щоб зарядитися позитивною енергією, варто відправитися в: Токіо, Індію, на Багами, графство Камбрія у Великій Британії або національний парк Кілларні в Ірландії.
  10. Для того, щоб прийти в себе Водоліям варто відвідати музичні фестивалі Tomorrowland у Бельгії або Гластонбер у Великій Британії або ж відправитися на кілька днів до Лапландії.
  11. Рибам варто очиститися від негативу в 2020 році. Це можна зробити, на думку астролога, на Мадагаскарі, у Ніагарського водоспаду або в Лагуні-Колорадо в Болівії.
  12.  
  13. Стрільцям для більшого натхнення варто вибирати такі напрямки: Гаваї, Балі, Тоскана, Інвернесс в Шотландії або Девон і національний парк Лейкс в Великій Британії.


Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все