Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Куди поїхати взимку на море: кращі напрямки






Якщо ти не є любителькою відпочинку в ста одежинах, пропонуємо тобі дізнатися, де тепло взимку. Адже відпочинок взимку це не тільки лижі, сноуборди і сніжки, ти можеш як і раніше насолоджуватися літом, сонцем і морем, головне, як кажуть, знати місця. Отже, читай і вирушай на море цієї зими.

Індія

Яскрава і контрастна Індія чекає на тебе. Чому сюди варто їхати в січні-лютому? Саме в цей період ціни тут нижче середньорічних, а погода прийнятна для пляжного відпочинку. Тепер про пляжі. Для любителів бюджетного відпочинку підійдуть північні пляжі Гоа – Арамбол і Анджуна. Також вони популярні серед хіпі. Якщо тобі не подобається їх творчість, рекомендуємо придивитися до південних пляжів Палолем. Відпочинок тут дорожче, протее ти зможеш повністю розслабитися і відпочити.

Бразилія 

Бразилія – це рай не тільки для ледачого пляжного відпочинку, але і для різних активностей. Любителям дайвінгу варто відвідати вулканічні острова Фернанду-ді-Норонья. У прозорій воді добре видно, як в півсотні метрів від тебе шастають морські черепахи, баракуди і риби-хірурги. Якщо ти заплануєш відвідування Бразилії на лютий приємним бонусом стане відвідування найвідомішого фестивалю в Ріо.

Кенія

Якщо ця африканська країна ніяк не асоціюється у тебе саме з пляжним відпочинком, то пора приїхати до Кенії і розвіяти всі міфи. Любителям активного пляжного відпочинку рекомендуємо відвідати курорт Момбаса. Тут можна не тільки позасмагати на сонці або помедитувати, але і покататися на кайте або поплавати на човні зі скляним дном. Любителям усамітнення рекомендуємо відвідати майже безлюдні пляжі острова Ламу.

Куба

"Є така країна, як наші двадцять років тому" ... Куба пропонує взимку не тільки відмінний пляжний відпочинок, але і екскурсію в молодість батьків. Тут ти зможеш покататися на машині, точь-в-точь схожу на ту, що була у твого дідуся. І навіть відпочити від життя онлайн. Адже, за відгуками туристів, Wi-fi тут з'явився не так давно, тому доступний не скрізь. Тепер, коли ніхто не відволікає дзвінками і повідомленнями, пропонуємо вибрати пляж. Для королівського відпочинку варто вибрати елітний курорт Ольгин. Любителям опції все включено підійде популярний курорт Варадеро. Кілька кілометрів білосніжного піску допоможуть відпочити і перезавантажитися.

Китай

Якщо часто подорожувати, то майже на всіх курортах або в туристичних місцях можна зустріти, як мінімум три групи туристів з Китаю. І поки вони вивчають віддалені куточки планети, пропонуємо відвідати острів Хайнань. Це тропічний острів подарує масу приємних вражень. Крім Південно-Китайського моря ти можеш зігрітися в водах термальних джерел. Для економних туристів підійде курорт Дадунхай, любителям дайвінгу – Ялунвань. Для ледачого пляжного відпочинку відмінно підійде курорт Санья.

Шрі-Ланка

Ще один азіатський напрямок, де можна чудово відпочити взимку. Найпопулярніші курорти: Бентота і Хіккадува. На Шрі-Ланці ти можеш влаштувати, як ледачий відпочинок (з релаксом на піщаних пляжах і об'їданням лобстерами), так і вивчити, як зростає цейлонський чай і поспостерігати за слоненятами у притулку Піннавела. Погода всіляко тобі буде сприяти, температура повітря взимку тут піднімається до 28 - 31 градуси, а води - 28-ми. До речі, якщо ти хочеш зекномити вирушай на Шрі-Ланку в січні-лютому, оскільки грудень є найдорожчим місяців для відвідування острова.

 



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все