Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Питання-відповідь: як дістатися з аеропорту Бове до Парижа






Як і багато лоукостів, SkyUp уклали договір з більш бюджетним аеропортом Бове, який розташований за 25 км від Парижа. Тому, твоїм первинним завданням після приземлення і проходження контролю буде дістатися до Парижа. 

Як дістатися з аеропорту Бове в Париж?

Існує три варіанти, як можна дістатися до Парижа з аеропорту Бове.

1. Шаттл. Для пасажирів рейсу курсуватиме спеціальний шатл з аеропорту Бове у Париж. Він відправляється через 20 хвилин після приземлення літака і доставить пасажирів до станції метро Porte Maillot, неподалік від Тріумфальної Арки і Булонського лісу. Їм також можна скористатися, коли будеш повертатися в Україну. За 3 години до рейсу він відправляється з тієї ж зупинки до аеропорту. Вартість проїзду в шатлі становить 15,9 євро в одну сторону або 29 євро в обидві.

2. Потяг. Спочатку шатлом аеропорту необхідно дістатися до міста Бове (вартість проїзду 2 євро), потім сісти на поїзд до Парижа (вартість 15 євро). Поїзд привезе тебе на центральний вокзал Парижа.

3. Таксі. Ну і найзручнішим і одночасно найдорожчим варіантом є таксі. Ти можеш замовити таксі в аеропорту. Поїздка у Париж обійдеться приблизно в 120 євро.

 



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все