Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Крах гіганта: Thai Airways International почала процедуру банкрутства






Кабінет міністрів Таїланду 19 травня ухвалив, що обмежена в коштах компанія Thai Airways International (THAI) подасть заяву про банкрутство в Центральний суд у справах про банкрутство, повідомляє The Bangkok Post.

Прем'єр-міністр Прают Чан-о-Ча сказав, що це був найкращий варіант, щоб допомогти проблемній авіакомпанії знову встати на ноги. Відповідно до плану відновлення Thai Airways не отримає ніякої фінансової допомоги від уряду, але його 20 000 співробітників при цьому не будуть звільнені.

«Це важке рішення, але воно відповідає національним і суспільним інтересам», - сказав прем'єр-міністр.

Інші два варіанти, які обговорювалися в уряді були наступними:

- Знайти гроші для авіакомпанії
- Дозволити авіакомпанії збанкрутувати самій по собі


Обидва варіанти були відхилені, і замість цього було прийнято рішення подати заяву про банкрутство в Центральний суд у справах про банкрутство. Міністерство фінансів Таїланду володіє 51% акцій авіакомпанії.

Прем'єр-міністр сказав, що було важко реабілітувати Thai Airways, тому що існують правові обмеження відповідно до трудового законодавства і законодавства про державні підприємства.

«Надіслати авіакомпанію в Центральний суд у справах про банкрутство було б кращим вибором, і для вирішення внутрішніх проблем підприємства буде потрібно багато процедур», сказав прем'єр.

 «Сьогодні настав час проявити мужність і пройти реабілітаційний процес в суді. Сьогодні Таїланд і країни всього світу стикаються з кризою. Таїланд має витрачати гроші на допомогу людям, фермерам, малим і середнім підприємствам, найманим працівникам, і тим, хто старанно трудиться для своїх сімей », - сказав він.

«Проблема Covid-19 ще не вирішена. Найсерйозніший питання - це виживання народу Таїланду. Я не знаю, коли вони зможуть повернутися до нормальної роботи. Це криза, яка триватиме і в майбутньому. При професійному управлінні Thai Airways знову набуде свою силу. Його співробітники збережуть свої робочі місця, і  вона буде реструктуровано. Подробиці буде вирішувати суд », - сказав він.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все