Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Музеї Ватикану відкриваються одночасно з відкриттям кордонів Італії для іноземних туристів






З 1 червня музеї Ватикану офіційно відновлять роботу, при дотриманні всіх обмежень безпеки. Відкриття відбудеться за два дні до того, як Італія відкриє свої кордони для європейських туристів.

Для забезпечення безпеки вхід в музеї буде можливий тільки за попередньою резервацією. Туристам доведеться носити маску весь час екскурсії, на вході будуть проводитися також перевірки температури. Екскурсійні групи будуть не більше 10 осіб. При цьому музеї продовжив години роботи.

Так, плануються, що музеї Ватикану будуть відкриті з понеділка по суботу, починаючи з 10 ранку. При цьому в п'ятницю і суботу музеї і сади працюватимуть до 22:00. Також туристам запропонували екскурсію на автобусі по садами Ватикану.

Відзначимо, музеї Ватикану простояли закритими з 8 березня, фактично 2.5 місяців. Відзначимо, що в середньому знамениті музеї приймають мільйони туристів щорічно і заробляють відповідно - в середньому за рік вони отримують близько 87 млн ​​доларів.

Нагадаємо, італійський уряд оголосив, що Італія відкриє свої регіональні та міжнародні кордони 3 червня. Прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте заявив, що це створить умови для відновлення індустрії туризму Італії.

До речі, крім того, в цю неділю вперше після двох місяців карантину знову відкрився Храм Гробу Господнього - одна з головних святинь християнського світу, розташована в Старому місті Єрусалиму. При цьому у зв'язку з санітарними обмеженнями, 24.05.2020 знаходиться в храмі зможуть виключно священнослужителі. Відкриття для широкої публіки і ЗМІ очікується в найближчі дні.

Згідно зі строгими правилами Міністерства охорони здоров'я, одночасно перебувати в храмі зможуть не більше 50 осіб. При цьому, вони повинні прикривати обличчя маскою, дотримуватися соціальну дистанцію в два метри і правила гігієни.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все