Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Португалія заявила про готовність приймати туристів






Офіційні особи Португалії заявили про готовність країни брати туристів. Таку оцінку озвучив глава МОЗ країни Аугушту Сантуш Сілва в інтерв'ю Observador. Буквально він заявив, що його країна «з радістю прийме туристів».

Дати поки не названі, проте на думку глави португальського МОЗ, система охорони здоров'я в країні досить налагоджена, щоб дозволити приймати туристів. При цьому підкреслюється, що ніякого двотижневого карантину туристам не загрожує. Однак всіх прибулих на літаках очікує «мінімальний санітарний контроль», який проводитимуть португальські компетентні органи.

Відзначимо, що з 18 травня Португалія практично повернулася до нормального життя - відкрилися ресторани, кафе, музеї і невеликі магазини. Правда все це при мінімальному числі відвідувачів і дотриманні правил соціальної дистанції.

Пляжі планується відкрити з 6 червня. На пляжах також очікується розмітка: парасолі повинні знаходитися не менше, ніж в 3 метрах один від одного, а між загоряють повинна бути соціальна дистанція в 1.5 метра.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все