Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Іспанія дозволить в'їзд іноземним туристам із липня






Іноземні туристи вже можуть планувати свої канікули в Іспанії, оголосив прем'єр Педро Санчес.

Влада Іспанії прийняла рішення відкрити країну для іноземного туризму в липні. Про це сказав прем'єр-міністр країни Педро Санчес на прес-конференції в Мадриді у суботу, 23 травня.

"Цього літа буде туристичний сезон. Починаючи з липня, відновиться в'їзд іноземних туристів в Іспанію на умовах безпеки. Іноземні туристи вже можуть планувати свої канікули в нашій країні", - заявив Санчес.

За його словами, "Іспанії необхідний туризм, а для туризму необхідна безпека".

"Безпека походження (туризму) і безпека напряму. Тому ми будемо гарантувати, щоб туристи не піддавалися ніякому ризику і щоб вони також не привозили ризик у нашу країну", - додав він.

Також Санчес повідомив, що уряд оголосить у країні 10-денний національний траур за жертвами пандемії.

"З вівторка уряд схвалить оголошення офіційного трауру на території всієї Іспанії в пам'ять про жертв, - сказав він. - Траур триватиме 10 днів, це найтриваліший офіційний траур у нашій демократичній історії".

У 2019 році Іспанія встановила новий рекорд за кількістю гостей з-за кордону. За 12 місяців у королівстві побували майже 84 млн іноземців. У березні цього року число іноземних туристів в Іспанії скоротилося на 64,3% порівняно з показником за аналогічний період минулого року.

 



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все