Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

На Кіпрі безкоштовно лікуватимуть хворих на коронавірус туристів






Кіпр зобов'язується безкоштовно лікувати туристів, у яких під час відпочинку на острові тест на коронавірус виявиться позитивним.

Кіпр зобов'язується покрити всі витрати, якщо турист отримає позитивний результат на коронавірус під час відпустки на острові.

Уряд Кіпру заявляє, що він покриє проживання, їжу, напої та ліки для пацієнтів з COVID-19 та їх сімей. Пацієнтам потрібно буде сплатити лише поїздку на таксі до аеропорту і переліт додому.


За даними інформагентства, лікарня на 100 ліжок буде обслуговувати виключно іноземних мандрівників з позитивним результатом. Близько 112 відділень інтенсивної терапії будуть зарезервовані для пацієнтів в критичному стані. До того ж «Карантинний готель» на 500 номерів буде зарезервований для членів родини пацієнтів та інших близьких людей. Як повідомляється, міжнародне повітряне сполучення з Кіпром починається 9 червня, а пасажири повинні пройти тест на COVID-19 за три дні до вильоту. Пасажири повинні будуть пред'явити свої результати аналізів до посадки в літак і, можливо, повинні будуть носити маски протягом усього польоту. По прибуттю на Кіпр всім туристам вимірюватимуть температуру.

Кіпр готовий знову приймати туристів з 15 червня, після прийняття протоколів з нормами про надання туристичних послуг в умовах пандемії коронавірусу. Міністерство туризму Кіпру розраховує на відновлення 30% від показників 2019 року туристичного потоку та доходу від туризму.

 



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все