Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

Життя триває: в Італії відкривають для туристів музей Помпеї і Колізей






Італія стала першою європейською країною, яка постраждала від епідемії коронавіруса. Після двох місяців жорсткого карантину в країні відновлюється життя, відкриваються підприємства і різні заклади. Так, з 3 червня Італія відкриває свої кордони.  Також для туристів відкриваються популярні пам'ятки музей Помпеї і Колізей.

  • Музей Помпеї відкрився для туристів: правила відвідування

    Музей Помпеї відкрився для туристів в останній тиждень травня. Через два місяці після закриття на карантин помилуватися похованими під лавою вулкана Помпея знову зможуть туристи. На вході туристам проводять температурний контроль, а також дезінфекцію рук. У перший час пересуватися музеєм Помпеї можна буде тільки за певним маршрутом, для відвідувачів будуть відкриті лише деякі будівлі. З 9 червня планується збільшення кількості маршрутів доступних для туристів. Зазначимо, що купити квиток для відвідування музею Помпеї можна буде тільки онлайн, заздалегідь вибравши час візиту. Таким чином керівництво музею планує обмежувати кількість відвідувачів.

    Додамо, що Помпеї - це стародавнє місто недалеко від Неаполя, який був похований під лавою внаслідок виверження вулкана Везувія в 79 році.

  • Колізей: коли відкриється і як його можна буде відвідати

    До відкриття готується головна пам'ятки Італії - "Амфітеатр Флавіїв", він же Колізей. Відкриття Колізею для туристів заплановано на 1 червня. За день до відкриття для туристів Колізей планують підсвітити новими кольорами, поєднаними у прапор Італії. Після відкриття правила відвідування Колізею зміняться: вводиться обов'язкова реєстрація, на вході співробітники музею будуть перевіряти температуру відвідувачів. Колізей можна буде оглянути в складі групи не більше 14 осіб у кожній. Між відправленнями груп встановлено часовий інтервал в 15 хвилин. Екскурсії триватимуть від 30 хвилин до 2,5 годин в залежності від маршруту. Ціна на деякі квитки знижена - вартість стандартного квитка залишиться колишньою - 16 євро, а ось на денні екскурсії після 14.00 можна купити квиток за 9,5 євро.

    Зазначимо, що Колізей є об'єктом зі списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, він був побудований в 70 році до н.е.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все