Відпочивайте з нами!
Ваш персональный консультант Валентина
Залишіть своє ім'я та номер телефону, найближчим часом ми з вами зв'яжемося.

У Туреччині розповіли, коли чекають на українських туристів






Туреччина – країна, яка дуже популярна серед українців та одна з найбільш постраждалих від епідемії коронавірусу у світі, не відмовлялася від ідеї приймати іноземних туристів цього року. Навіть коли більшість європейських країн ставили велике питання над проведенням цьогорічного сезону – Туреччина вже на початку травня була впевнена, що відкриється для туристів. І ось нещодавно уряду країни запропонували дату, з якої у Туреччині прийматимуть українських туристів.

Отже, згідно з пропозиціями Міністерства культури і туризму, а також Міністерства охорони здоров’я країни дозвіл на польоти з України до Туреччини та зворотно можуть надати з 15 липня. З цієї дати планується відкрити всі турецькі летовища для літаків з України, а не лише на туристичні напрямки. Проте для набуття чинності відповідного рішення в Україні мають ухвалити такі ж рішення.

Проте уряд Туреччини вважає, що країна зможе приймати українських туристів вже з 1 липня. З цього числа Туреччина готова відкрити свої кордони для громадян Китаю, Молдови, Узбекистану, Канади і Швеції. Водночас, точна дата відкриття кордонів буде повідомлена після завершення двосторонніх переговорів між заступником міністра закордонних справ України Василем Боднаром і послом Туреччини в Україні Ягмур Гюльдере.

Зазначимо, що Туреччина відкриває свої кордони з 10 червня для іноземних туристів. Початок польотів між країнами буде погоджуватися у двосторонніх домовленостях між країнами. Для того щоб турецька сторона ухвалила дозвіл на перельоти країна має досягти успіху в боротьбі з Covid-19.



Отзывы
Статті Читать все
Новини Читати все